Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει κατά καιρούς πολύ ιδιαίτερα looks για να εμφανιστεί στην εκπομπή της και μέσω μιας ανάρτησης της στο Instagram έκανε μια εξαιρετική πρόταση η οποία είναι ιδανική για τις ημέρες της Άνοιξης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα total baby pink jumpsuit και το συνδύασε με ένα  baby pink blazer στο ίδιο ακριβώς χρώμα! Και με αυτό τον τρόπο μας δείχνει πως ακολουθεί τις τάσεις με τον δικό της τρόπο.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις γυναίκες που καταφέρνει να προσαρμόζει τις τάσεις στο δικό της στιλ και πάντα κάνει επιλογές οι οποία ταιριάζουν στο σώμα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Η παρουσιάστρια επιλέγει κατά καιρούς πολύ ιδιαίτερα κοστούμια για να εμφανιστεί στην εκπομπή της και οι τηλεθεάτριες ενθουσιάζονται με τις στιλιστικές προτάσεις που κάνει γιατί μπορούν να φορεθούν από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις περιστάσεις.

Το ροζ σύνολο που επέλεξε να φορέσει θα μπορούσες κάλλιστα να το φορέσεις σε μια βάφτιση ή σε έναν μεσημεριανό γάμο και σίγουρα θα έκλεβες τις εντυπώσεις διότι είναι ένα πολύ γλυκό χρώμα το οποίο αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά όλων των γυναικών!

Τσέκαρε και αυτά: