Πρίγκιπας Χάρι

Σε “αναμμένα κάρβουνα” φέρεται πως κάθεται ο βασιλιάς Κάρολος και το επιτελείο του, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται σε μια πολύ περίεργη φάση της ζωής του αφού οι φήμες χωρισμού από τη Μέγκαν Μαρκλ “φουντώνουν” .

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πριν από λίγες μέρες, βρετανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για μια πιθανή απομάκρυνση του ζευγαριού η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε χωρισμό και από εκείνη τη στιγμή επικρατεί αναβρασμός στα social media και στο παλάτι, διότι υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να “μαρτυρούν” πως το ζεύγος οδεύει προς το τέλος του.

Οι φήμες είναι πάρα πολλές! Τόσες πολλές που αγγίζουν το σενάριο της επιστημονικής φαντασίας! Και όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά θα πούμε εμείς!

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ έχουν “κόψει” τις κοινές εξόδους και το “κερασάκι στην τούρτα” μπήκε όταν ο βασιλιάς Κάρολος έστειλε επίσημη πρόσκληση στο ζευγάρι για την τελετή στέψη και μόνο ο Χάρι την αποδέχτηκε. Η Μέγκαν Μάρκλ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ δε θα δώσει το παρών καθώς θέλει να μείνει στην Καλιφόρνια με τα παιδιά τους και να μην τα ταλαιπωρήσει με ένα μεγάλο ταξίδι! Μάλιστα!

Στο Μπάκιγχαμ επικρατεί μια μικρή αναστάτωση καθώς υπάρχει ανησυχία για έναν πιθανό χωρισμό και το επιτελείο του βασιλιά Καρόλου προσπαθεί να διαφυλάξει κάθε πληροφορία, έτσι ώστε να μην διαρρεύσει κανένα στοιχείο το οποίο μπορεί να “μαρτυρά” ότι ο τζιντζερομάλλης πρίγκιπας μπορεί και να χωρίζει.

Καταλαβαίνεις πώς αν όντως ισχύουν οι φήμες που έχουν ξεκινήσει να γίνονται πολύ έντονες στα social media, θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα διότι ένα τέτοιο διαζύγιο θα επισκιάσει την τελετή στέψης του βασιλιά.

Φήμες λένε πως ο ο Χάρι θέλει να βρεθεί στη Βρετανία μόνος του για να συζητήσει με τους ειδικούς που διαχειρίζονται τέτοια κρίσιμα ζητήματα για να μπορέσει να χειριστεί την κατάσταση με τον τρόπο που της αρμόζει.

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να απομακρύνθηκαν πολύ μετά το ντοκιμαντέρ του Netflix καθώς η πίεση που έχουν δεχτεί από τον διεθνή Τύπο και η κατακραυγή στα social media, δεν είχε θετικό αντίκτυπο στην ψυχική τους υγεία. Αντί να τους “ενώσει”, φέρεται να τους οδηγεί σε χωρισμό!

Η τελετή στέψης – καλώς εχόντων των πραγμάτων – αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου στο αββαείο Γουεστμίνιστερ και σίγουρα θα αστράψουν τα φλας μόλις εμφανιστεί ο Χάρι.

Ραγδαίες οι εξελίξεις σου λέω!

Τσέκαρε και αυτά: