Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ένα από τα πρόσωπα του Survivor All Star που ψηφίζεται διαρκώς, από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι της στο νησί και παρόλο που θεωρεί τον εκατό της MVP, δεν έχει καταφέρει να πείσει για την αγωνιστικότητα της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο της Δευτέρας 3/4 ακούμε την Τελεφερίκ να “γκρινιάζει” στην κάμερα καθώς αναφέρει πως ψηφίστηκε για μια ακόμη φορά παρόλο που φέρνει πόντους στην ομάδα και δεν ξέρει τι άλλο να κάνω. “Κουράστηκα να ψηφίζομαι” λέει στην προσωπική της συνέντευξη.

Μάλιστα, τη βλέπουμε να βρίσκεται μπροστά στην ομάδα της και να βάζει τα κλάματα γιατί νιώθει πολλές φορές “βάρος” και δεν της αρέσει αυτό που συμβαίνει.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπορεί να έχει ευχαριστήσει το κοινό πολλές φορές για το γεγονός πως την κρατά στο παιχνίδι, αλλά νιώθει την ανάγκη να τη στηρίξουν και οι συμπαίκτες της.

Σε άλλα νέα, ένας δεύτερος αγώνας ασυλίας θα μας απασχολήσει αλλά αυτό που σίγουρα θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι στο συμβούλιο θα δούμε πάλι τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια να διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους.

Τσέκαρε και αυτά :