Πόλεμος στην Ουκρανία

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και μια Ρωσίδα μάντισσα έχει προβλέψει πως ο ρωσικός στρατός θα καταφέρει να δείξει σε όλο τον κόσμο το μεγαλείο του με μια έντονη νίκη στη χώρα όπου έχει εισβάλλει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Αλίσια Αρτεμίεβα αναφέρει πως η ουκρανική κρίση πλησιάζει προς το τέλος της με τη Ρωσία να είναι σε πολύ καλή φάση. Μιλώντας στο mk.ru αναφέρει πως οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα κάνουν τη Δύση να καταλάβει πως κάνει λάθος που στηρίζει τους “Ναζί της Ουκρανίας”.

“Τώρα η μάχη πλησιάζει το σημείο όπου όλα θα φτάσουν στο τέλος, και θα καταλάβουν πως χάνουν με αποτέλεσμα να δώσουν στο ρωσικό στρατό τον έλεγχο”, αναφέρει η μάντισσα.

Η μάντισσα αναφέρει πως ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει όταν οι Ρώσοι πάρουν τον πλήρη έλεγχο αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι Ουκρανοί θα παραδοθούν 100%. Τα σύνορα , όπως λέει, θα μεγαλώσουν και η Ουκρανία δε θα μπορέσει να αντισταθεί.

Η συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρουμε κατά πόσο κάνει προβλέψεις ή απλά είναι από τους ανθρώπους που στηρίζουν τον Βλάντιμιρ Πούτιν, αλλά σίγουρα έχει ξεσηκώσει τον κόσμο που αγαπά τη συνωμοσία!

Τσέκαρε και αυτά: