Ραντεβού

Τα ραντεβού είναι μια ώρα φάση και μπορούμε μέσω αυτών να γνωρίσουμε κόσμο, να έρθουμε πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο μας έχει τραβήξει την προσοχή και να κάνουμε κάτι διαφορετικό για να γεμίσουμε την καθημερινότητα μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Πολλές φορές στην αναζήτησή μας για το “άλλο μισό” έχουμε την τάση να βγαίνουμε με πολλούς ανθρώπους και χωρίς να σκεφτούμε ιδιαίτερα κάποια πράγματα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε σχέσεις! Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημάδια τα οποία φανερώνουν πως ίσως να ήταν καλό να πατήσουμε ένα pause και να ασχοληθούμε λίγο περισσότερο με τον εαυτό μας και τα πραγματικά “θέλω” μας.

Ποια είναι αυτά τα σημάδια

#1. Ακόμη σκέφτεσαι τον πρώην σου 

Αν αυτό δεν είναι σημάδι, τότε δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσε να είναι! Καλά τα έλεγε ο Πέτρος Ίμβριος πως ο έρωτας με έρωτα περνάει, αλλά δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις! Αν ένας άνθρωπος δεν έχει βγει από μέσα σου, τότε ίσως πρέπει να “λύσεις” αυτό που συμβαίνει και έπειτα να προχωρήσεις στη ζωή σου!

#2. Βιάζεσαι 

Η ανάγκη σου να ερωτευτείς και να συνδεθείς με έναν άνθρωπο, ίσως σε κάνει να προχωράς σε βιαστικές κινήσεις που μπορεί να μπλοκάρουν την οποιαδήποτε κατάσταση! Όλα τα πράγματα θέλουν τον καιρό τους και με τη βιασύνη δεν κέρδισαν πολλοί!

#3.Δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου 

Οκ, θέλεις να ξεκινήσεις να δίνει περισσότερη σημασία στα ραντεβού και στην ερωτική σου ζωή! Ξέρεις όμως τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις ή απλά είσαι σε φάση που θέλεις να εξερευνήσεις; Μίλα με τον εαυτό σου και βρες τα μαζί του, γιατί στο τέλος της ημέρας πρέπει να είσαι καλά με αυτόν και με κανέναν άλλον!

 

Tσέκαρε και αυτά: