Έλλη Τρίγγου

Η Έλλη Τρίγγου έρχεται από τον Σεπτέμβριο ως πρωταγωνίστρια στη σειρά Η Μάγισσα και αναμένεται να μας εκπλήξει για άλλη μία φορά με το υποκριτικό της ταλέντο.

Στη σειρά Η Μάγισσα, η Έλλη Τρίγγου θα υποδυθεί τη Θεοφανώ, ένα κορίτσι που κυριολεκτικά δεν έχει παρελθόν και η οποία από μικρό παιδί είχε οράματα που δεν μπορούσε να ερμηνεύσει.

Στη νέα σειρά, η γνωστή ηθοποιός δείχνει να είναι τρομαγμένη μπροστά σε αυτό το χάρισμα που έχει και προσπαθεί μάταια να το κρύψει, προκειμένου να αποφύγει το στίγμα της μάγισσας.

Ποια είναι η Έλλη Τρίγγου

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 8 Νοεμβρίου του 1989 και είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και από την αρχή ήταν τυχερή γιατί έλαβε μέρος σε ιδιαίτερες σειρές με ιδιαίτερους ρόλους που την έκαναν γρήγορα γνωστή.

Οι γονείς της χώρισαν και εκείνη έμεινε με τη μητέρα της στην Αθήνα, αλλά στην εφηβεία επέστρεψε στην Πάτρα. Όπως η ίδια έχει εκμυστηρευτεί με τη μαμά της υπήρχε πολλή αγάπη, αλλά και αυστηροί κανόνες μιας και η μητέρα της ήταν αναγκασμένη να δουλεύει πολλές ώρες.

Ωστόσο, κάποια στιγμή η μητέρα της γύρω στην ηλικία των 14 ετών, της είπε “τώρα πήγαινε να δει και ο μπαμπάς σου τη γλύκα”.

Πριν την υποκριτική έκανε κι άλλες δουλειές, όπως το να δουλεύει σε κέντρα αισθητικής, αλλά τη στιγμάτισε το ταξίδι της στην Ισπανία, όπου ήρθε σε επαφή με διαφορετικές μορφές τέχνης, όπως τους μουσικούς του δρόμους, εικαστικούς, ζογκλέρ και με ανθρώπους που εργάζονταν σε τσίρκο.

Η ίδια έχει εκμυστηρευτεί πως έαν δεν περνούσε στο Εθνικό, την ίδια ημέρα θα έφευγε με ένα καραβάνι στην Ινδία.

Έλλη Τρίγγου

Η συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες

Στις Άγριες Μέλισσες η Έλλη Τρίγγου υποδύθηκε την Ασημίνα και η δημοσιότητά της εκτοξεύτηκε απότομα. Αυτό ήταν ένα σοκ για εκείνη και όπως έχει δηλώσει, στην αρχή τρόμαξε, αλλά κατάλαβε ότι η πρόθεση των ανθρώπων είναι πολύ αγνή.

Βέβαια η ίδια έχει δηλώσει πώς ενώ καθόταν στην καφετέρια, ένιωσε ένα κεφαλοκλείδωμα με το κινητό στο χέρι, προφανώς από κάποιο θαυμαστή της, που ήθελε μία selfie.

Η προσωπική της ζωή και το σοκ της

“Όταν μαθεύτηκε η προσωπική μου ζωή ήταν σοκ, άλλα κυρίως μία πραγματική περιέργεια, γιατί μπορεί να αφορούσε κάποιον αυτό το θέμα, που βρίσκω πληκτικό. Κατάλαβα ότι η προβολή της προσωπικής ζωής είναι ένα ολόκληρο σύστημα που κάποιος τρέφει και τρέφεται, και ότι στο χέρι μου είναι πόσο εγώ θα δίνω χώρο. Με παίρνει η μαμά και ο μπαμπάς τηλέφωνο και με ρωτάνε «είσαι με αυτόν;» και απαντάω «και τι σε νοιάζει εσένα; Μην κάνεις κι εσύ αυτό που κάνουν οι άλλοι¨.

Tσέκαρε και αυτά: