Σασμός

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς του Alpha “Σασμός” και πλέον έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί λιγάκι αφού ο β’κύκλος ολοκληρώθηκε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο γνωστός πρωταγωνιστής που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο λόγω του ρόλου του ως Αστέρης, αποφάσισε να ξεκινήσει τις διακοπές του και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram αφού είδαμε το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού, το οποίο άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στους τηλεθεατές.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης επέλεξε να αναρτήσει μαι σχετικά σέξι φωτογραφία από μια καλοκαιρινή απόδραση του και τον βλέπουμε να ποζάρει με φόντο τη θάλασσα και χωρίς μπλούζα.

O “Σασμός” θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν με έναν νέο κύκλο ο οποίος ονομάζεται “Επίλογος” και αναμένεται να μας λυθούν πολλές απορίες σχετικά με ζητήματα τα οποία μπορεί να χρειάζονται εξήγηση!

H σειρά κατάφερε να προκαλέσει για μια ακόμη χρονιά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και είδαμε πολλές ανατροπές και πολλούς έρωτες να εκπληρώνονται!

Στη νέα σεζόν αναμένεται να δούμε πιο σκοτεινές καταστάσεις και το “αίμα” θα κάνει την εμφάνιση του αφού θα μάθουμε πράγματα τα οποία μας ήταν άγνωστα!

Τσέκαρε και αυτά: