Ελληνικά φαγητά

Τα ελληνικά φαγητά είναι πολύ αγαπητά σε όλο τον πλανήτη και πολλοί τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα με σκοπό να δοκιμάσουν από κοντά τα εκλεκτά προϊόντα και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούν οι μάγειρες μας τα ιδιαίτερα φαγητά που προσφέρουμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το σουβλάκι, ο μουσακάς, τα γεμιστά και η ελληνική σαλάτα είναι πάντα ανάμεσα στις προτιμήσεις των ξένων αλλά και των Ελλήνων όταν επισκέπτονται τα υπέροχα ταβερνάκια που έχουμε. Ωστόσο, υπάρχει μια σαλάτα η οποία έχει κατάφερε να γίνει η αγαπημένη όλου του πλανήτη και το αποδεικνύει η λίστα του TasteAtlas.

Σύμφωνα με τη λίστα, στην πρώτη θέση με τις αγαπημένες σαλάτες του πλανήτη βρίσκεται ο ντάκος! Ναι, ναι αυτή η σαλάτα με το παξιμάδι, την τριμμένη τομάτα, την κάμαρα και τη φέτα είναι στην πρώτη θέση και θεωρείται η καλύτερη στον κόσμο!

Υπάρχουν και άλλες σαλάτες της Ελλάδας που έχουν μπει στη λίστα και στην πέμπτη θέση βρίσκεται η χωριάτικη, στην 24η τα χόρτα, στην 33η η πατατοσαλάτα, στην 35η η παντζαροσαλάτα και στην 50η η τονοσαλάτα.

Τα ελληνικά φαγητά για μια ακόμη φορά μπαίνουν στη θέση του Taste Atlas και δε θα φύγουν ποτέ από ότι φαίνεται!

Tσέκαρε και αυτά: