Βασιλιάς Κάρολος

Πολύ στεναχωρημένη ήταν η Μέγκαν Μαρκλ όταν έλαβε ένα γράμμα το οποίο έστειλε ο βασιλιάς Κάρολος και δεν αναφέρθηκε στο γεγονός πως παραλίγο να οδηγηθεί στην αυτοκτονία ή για όλα όσα ακούστηκαν το μπούλινγκ που φέρεται να δέχτηκε. Και από φαίνεται είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δε θα παρεβρεθεί στην τελετή στέψης που θα γίνει στις 6 Μαΐου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Μέγκαν Μάρκλ φέρεται να είχε στείλει ένα γράμμα στον Κάρολο όπου αναφερόταν σε αυτά τα ζητήματα και φέρεται να έχει αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπιζε με την ψυχική της υγεία όπως αναφέρει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τη Telegraph, το γεγονός πως ο βασιλιάς Κάρολος δεν έδωσε σημασία σε αυτά που φέρεται να έγραψε η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι στο γράμμα της, είναι ίσως ένας από τους λόγους για τους οποίος δε θέλει να δώσει το παρών στην τελετή στέψης.

Αυτό ου πιστεύουν πολλά διεθνή μέσα είναι πως ο Κάρολος έστειλε μια επιστολή ως απάντηση στη Μέγκαν Μάρκλ η οποία δεν την χαροποίησε καθόλου, μετά τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρει το 2021

Η Μέγκαν Μάρκλ είχε πει τότε πως έφτασε στο σημείο να σκεφτεί να κάνει μέχρι και κακό στον εαυτό της με όλα τον πόλεμο που δεχόταν από τα ΜΜΕ και ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος για εκείνη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές των διεθνών ΜΜΕ, η Μέγκαν Μάρκλ ευχαρίστησε στην επιστολή της τον βασιλιά για τα λόγια του αλλά ένιωσε πως δεν έδωσε σημασία στις ανησυχίες της και φέρεται να κατονομάζει το πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας που αναφέρθηκε στον αγέννητο τότε Άρτσι, λέγοντας πως υπάρχει ανησυχία για το χρώμα του δέρματος του.

 

Τσέκαρε και αυτά: