Έλον Μασκ

Ο Έλον Μασκ – ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στον πλανήτη – κάνει συχνά περίεργες τοποθετήσεις στο “Χ” (το παλιό Twitter) και πολλές φορές μας προβληματίζει με τις ατάκες του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ιδιοκτήτης της Tesla στρέφει τα βέλη του προς τον Andrew Tate ο οποίος υποστηρίζει την αρρενωπότητα και τη δύναμη που πρέπει να έχουν οι άνδρες. Και η τοποθέτηση του είναι μυστήρια!

Ο Elon Musk βλέπει τα πράγματα διαφορετικά όσο αφορά τη δύναμη που έχουν οι άνδρες και πιστεύει πως την αντλούν από τις γυναίκες με τις οποίες έχουν κοιμηθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star! 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Star (@dailystar)

“Οι γυναίκες έχουν γεννηθεί με μια εσωτερική δύναμη. Μια μορφή μαγείας. Αλλά κάθε φορά που κοιμούνται με κάποιον, δίνουν ένα κομμάτι της σε αυτόν”, έγραψε ο δισεκατομμυριούχος.

“Για αυτό το λόγο οι πιο δυνατοί άνδρες έχουν κοιμηθεί με πολλές γυναίκες. Και για αυτό το λόγο οι γυναίκες γίνονται αδύναμες. Επειδή έχουν κοιμηθεί με πολλούς άνδρες”, είπε επίσης! 

Ο ιδιοκτήτης της SpaceX σε μια απάντηση που έδωσε σε χρήστη είπε πως όταν κάποιος κοιμάται με πολλές γυναίκες χωρίς να υπάρχει αγάπη, ζει μια καταραμένη ζωή.

Ο Έλον Μασκ πιστεύει πως η αγάπη είναι αναγκαία για να δημιουργηθούν σχέσεις με οικειότητα.

Να σου θυμίσουμε πως ο Μασκ έχει 9 παιδιά, έχει πάρει διαζύγιο τρεις φορές και έχει ακουστεί πως έχει κάνει αρκετές σχέσεις στη ζωή του!

 

Τσέκαρε και αυτά: