Joker 2

Το Joker 2 ή αλλιώς “Joker: Folie à Deux” (η επίσημη ονομασία) αναμένεται στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024 και ήδη έχουμε ενθουσιαστεί με όλες τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όσο ο καιρό περνά, γίνονται αποκαλύψεις για τους ηθοποιούς που συμμετέχουν και ο φωτογράφος Lawrence Sher, μίλησε στο The Trenches Talk podcast για τη Lady Gaga και όσα έγιναν στα παρασκήνια των γυρισμάτων!

Ο φωτογράφος αποκάλυψε πως δε γνώρισε τη Lady Gaga στα γυρίσματα, αλλά τη “Lee” (nickname για τη Χάρλει Κούιν) καθώς ήθελε όλοι να της μιλούν σαν να είναι ο χαρακτήρας που υποδύεται.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

“Δεν ήξερα καν τη Stefani (το πραγματικό όνομα της Gaga) από πριν. Παραδόξως ήταν σαν να μη τη συνάντησα ποτέ, ακόμη και όταν κάναμε τις ενδυματολογικές δοκιμασίες. Ίσως να έφταιγε η φιλοσοφία μου που δεν ήθελα να μπω στον χώρο της”.

O βοηθός σκηνοθέτη ήταν αυτός που αποκάλυψε στον φωτογράφο πως η Gaga ακολουθεί το “method acting” όπου ένας ηθοποιός συμπεριφέρεται όπως ακριβώς είναι ο ρόλος του για να μη βγει από τον χαρακτήρα!

“Ο βοηθός σκηνοθέτη κάποια στιγμή μου είπε: “Α, να ξέρεις, η Stef θα ήθελε να την αποκαλείς Lee στο πλατό. Και εγώ είπα, ‘Ω, 100 τοις εκατό’. Το επόμενο πράγμα που είπα, ήταν κάτι ‘Lee’ και ήταν σαν να άλλαξαν όλα. Από εκείνο το σημείο και μετά, ήταν σαν να ήταν… όλη η σχέση μας άλλαξε. Τότε είπα, εντάξει, ωραία”.

Tσέκαρε και αυτά: