Ιδέες για νύχια

Ιδέες για νύχια: Για μια ακόμη ο αγαπημένος nail artist, Tom Bachik, έκανε την ανατροή και δημιούργησε ένα μανικιούρ στα χέρια της πασίγνωστης τραγουδίστριας, Camila Cabello, το οποίο θα παίξει πολύ δυνατά τον φετινό χειμώνα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια είναι από τα κορίτσια που θέλει να κάνει εναλλακτικά πράγματα στα νύχια της και σπάνια θα τη δεις με ένα πολύ basic γαλλικό μανικιούρ!

Ο γνωστός nail artist δημιούργησε ένα ιδιαίτερο nail look στα νύχια της Camila και στην ουσία έχει “μπλέξει” δυο τεχνικές. Την τεχνική για γαλλικό και την κλασική τεχνική του περάσματος ενός μανό!

Στα νύχια της βλέπουμε πως είναι “μοιρασμένα” τα πράγματα αφού η μια πλευρά έχει βαφτεί με μαύρο βερνίκι και η άλλη πλευρά φέρει τη γραμμή του γαλλικού. Η συγκεκριμένη τάση αναμένεται να εμφανιστεί τον χειμώνα και ήδη έχουν ξεκινήσει πολλοί nail artist να δείχνουν τους τρόπους μας τους οποίους μπορούν να το πετύχουν.

Ο Tom Bachik έχει πολλές ιδέες για νύχια και από ότι φαίνεται θα αρχίσει σιγά σιγά να μας προετοιμάζει για όλα όσα θα δούμε τους επόμενους μήνες στον αγαπημένο κόσμο του μανικιούρ!

Τσέκαρε και αυτά: