Έλον Μάσκ

Ο Έλον Μάσκ μπορεί να είναι ένας δισεκατομμυριούχος με πολλά ακίνητα και αυτοκίνητα, αλλά υπάρχουν στιγμές που θέλει τη βοήθεια του κόσμου διότι πιστεύει πως όλοι μαζί μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο παλιό Twitter – πλέον ονομάζεται “X” – έχει προστεθεί ένα χαρακτηριστικό το οποίο ονομάζεται Community Notes και έχει γίνει διαθέσιμο και στην Ελλάδα. Τι κάνει λοιπόν αυτή η νέα προσθήκη;

Τα Notes είναι ένα μέσο όπου μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή και να γίνει fast tracker στα social media! Oι χρήστες μπορούν μέσω της λειτουργίας να προσθέσουν επιπελόν περιεχόμενο στα tweets που αναρτώνται και να μην είναι παραπλανητικά. Είναι στην ουσία σημειώσεις που μπορούν να επιβεβαιώσουν κάτι το οποίο αναρτάται.

Ο Έλον Μάσκ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ζητά από τον κόσμο και μέσα σε αυτούς είναι και οι Έλληνες, να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια και να βελτιωθεί το περιεχόμενο.

“Παρακαλώ συνεισφέρετε στη βελτίωση της ακρίβειας και του πλαισίου των πληροφοριών σε αυτή την πλατφόρμα”.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό υπάρχει μέχρι στιγμής σε 44 χώρες όπως είναι οι Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία και Σουηδία και σε. όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση!

Tσέκαρε και αυτά: