Kim Kardashian

H Kim Kardashian όπως και όλα τα μέλη της γνωστής οικογενείας έχουν αδυναμία στις πανάκριβες τσάντες και δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχουμε δει να κυκλοφορούν με σπάνιες δημιουργίες του οίκου Hermes!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τηλεπερσόνα κάθισε στον καναπέ της Vogue και αποκάλυψε τι κρύβεται μέσα στην πανάκριβη, μαύρη Hermes τσάντα της την οποία χρησιμοποιεί σε ταξίδια για να μπορεί να είναι άνετη και έχει όλα τα απαραίτητα μαζί της.

H Kim Kardashian χρειάζεται απαραιτήτως μαζί της την κουβέρτα της και τις μεταξένιες μαξιλαροθήκες της για να μπορεί να κοιμηθεί στο αεροπλάνο και υπάρχουν πάντα στην travel τσάντα της! Επίσης, επιλέγει να έχει μαζί της βιβλία διότι της αρέσει πολύ να διαβάζει και τράπουλα γιατί της αρέσει να παίζει χαρτιά και μπορεί κάποιος να έχει διάθεση!

Ωστόσο, δεν λείπουν από την τσάντα της διάφορα καλλυντικά όπως είναι ένα ρουζ από τη συλλογή της αδερφή της, Kylie Jenner και μάσκαρα γιατί θέλει να τονίζει τα μάτια της!

Το lap top της είναι πάντα μαζί της και έχει επιλέξει να το ντύσει με ειδική επένδυση που γυαλίζει!

Eπίσης έχει μαζί πάντα ενυδατική η οποία περιέχει υαλουρονικό και έχει μια μικρή τσαντούλα  με καλλυντικά και λίμα γιατί μπορεί να έχει κάποιο ατύχημα με τα νύχια της!

Aπό την τσάντα της δε λείπουν επίσης διάφορες λιχουδιές αν νιώσει υπογλυκαιμία!

Τσέκαρε και αυτά: