Emilia Vodos

Η Emilia Vodos βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας” για να μιλήσει για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο μπήκε και τη στρατηγική της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Φορώντας μια ροζ δημιουργία του Πάρη Βαλταδόρου την οποία θα φορούσε αν κέρδιζε το ριάλιτι, εμφανίστηκε στην εκπομπή, κάθισε στο σκαμπό και μίλησε για το παιχνίδι.

“Έχω μια μελαγχολία που τελείωσε το παιχνίδι. Υπήρχε πολλή ένταση και τρέξιμο και εμένα μου αρέσει η δουλειά. Νομίζω πως όλες οι κοπέλες ήμασταν μια και μια. Μπήκα στο παιχνίδι γιατί ήθελα να γίνει κάτι μεγάλο στη ζωή μου. Ήθελα μια μεγάλη αλλαγή. Ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Δεν ήταν στόχος η τηλεόραση. Οι κολλητές μου είχαν κλείσει συμμετοχή, πήγα στα casting, με ρώτησαν “γιατί ήρθες” και τους είπα πως δεν είχα τι να κάνω. Και μου είπαν πως θα είμαι στο παιχνίδι. Μπήκα με ένα πολύ ωραίο σχέδιο στο παιχνίδι και ήθελα να είμαι έντονη. Ήξερα πάνω κάτω τ θα κάνω γιατί έβλεπα πολλά ριάλιτι”. 

H Emilia Vodos έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες συζητά και θέλει να κάνει κάτι που της ταιριάζει! Προς το παρών θέλει να ξεκουραστεί και από Σεπτέμβρη ίσως τη δούμε να κάνει κάτι!

Τσέκαρε και αυτά: