Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες της ελληνικής showbiz και κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, ο κόσμος καθηλώνεται από την ομορφιά της και το ταλέτντο της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή τραγουδίστρια που έφερε πριν από χρόνια την πρώτη θέση στην Ελλάδα με το τραγούδι “My Number One” στην Eurovision, μίλησε σε εκπομπή του Κοσμοράδιο 95,1 για τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα και τις πλαστικές επεμβάσεις.

Σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πως έχει κάνει ένα baby botox και ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος!

“Καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στο κομμάτι των πλαστικών επεμβάσεων. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby bottox. Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Όσο να ‘ναι τα πράγματα… πέφτουν. Οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν, να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας”. 

Η τραγουδίστρια έκανε μια super hot συνεργασία στα Mad Video Music Awards με την Ελένη Φουρέιρα και στο τέλος του act τους έδωσαν ένα φιλί στο στόμα το οποίο έγινε viral!

“Πάρα πολύ απλά γίνονται τα πράγματα. Κάτι ονειρεύεσαι, σηκώνεις το τηλέφωνο, κάνεις την πρόταση, λες “ναι” ή “όχι”, τώρα ή αργότερα. Ήταν τόσο ωραία η συνεργασία μας. Η Ελένη είναι ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα, δεν σταματάει ποτέ τις πρόβες. Το φιλί ήταν εντελώς αυθόρμητο, η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση. Ήταν πολύ αληθινό”. 

Τσέκαρε και αυτά: