Emilia Vodos

H Emilia Vodos και η Νικόλ Δεσποτοπούλου είναι δυο κορίτσια τα οποία βρίσκονται από τη αρχή του “My Style Rocks” στα σκαμπό του πλατό! Και το τελευταίο διάστημα, η ένταση που υπάρχε μεταξύ τους είναι ξεκάθαρη!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Mε αφορμή κάποια σχόλια που έκανε η Νικόλ στη Χαρά Βογδοπούλου σχετικά με τον τρόπο που κινείται μέσα στο παιχνίδια, υπήρξαν κάποια λογάκια από την μεριά της Αιμιλίας που ίσως ήταν κάπως επιθετικά! Και για μια ακόμη μέρα γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη τσακωμού!

Η Νικόλ πιστεύει πως η Χαρά προσπαθεί να μπει στην κλίκα της Vodos- Καζάκη και δεν της αρέσουν όλα όσα βλέπει αλλά θέλει να περάσουν οι μέρες έτσι ώστε να είναι 100% σίγουρη.

Η Emilia Vodos πήρε γρήγορα το λόγο λέγοντας πως η Νικόλ έχει ξεφύγει τελείως και πως προσπαθεί να φέρει ακόμη περισσότερη ένταση στο πλατό με τη συμπεριοφορά της.

“Μαζέψου λίγο, τη μασημένη τσίχλα να τη φτύσεις” είπε η Αιμιλία Βόντος στη Νικόλ ενώ η instagrammer αναφέρθηκε ξανα στην “στιλίστρια” της συμπαίκτριας της και στο γεγονός πως αντέραφε τα looks της.

“Είστε obsessed. Έχεις ξεφύγει Νικόλ. Έχεις πάρει δυο νίκες και κάτι έγινε. Ήρθες στα μέσα του παιχνιδιού να το παίξεις τι; Σε κράζουν για το πόσο φίδι και θεατρίνα είσαι!”.

Η Νικόλ την αποκάλεσε φαντασιόπληκτη και η ένταση δεν έχει σταματήσει μεταξύ τους!

Τσέκαρε και αυτά: