Ειρήνη Καζάκη

Σαν την “Τίνκερμπελ” αποφάσισε να εμφανιστεί στο gala του “Μy Style Rocks”,  η Ειρήνη Καζάκη και το concept της προκάλεσε αρκετά γέλια στις συμπαίκτριες της!

Η παίκτρια φορώντας τα απολύτως απαραίτητα για να δημιουργήσει την “νεραϊδένια” της εικόνα δεν άφησε πολλά περιθώρια στη Μέλντα να τη σχολιάσει όπως θα έκανε αν έβλεπε ένα ολοκληρωμένο σύνολο.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Μέλντα Σαΐνη αποφάσισε να βάλει “1” στην συμπαίκτρια της λέγοντας πως δεν της αρέσει η εικόνα που έχει μπροστά της και πως δεν είναι κάτι το οποίο την εντυπωσιάζει.

Η Ειρήνη Καζάκη από τη δική της την πλευρά είπε πως δε θέλει να πει κάτι διότι είναι “στενάχωρο” όλο αυτό!

Έπειτα το λόγο πήρε η Αναστασία Σαμαρά η οποία της είπε πως δεν είναι ένα look το οποίο είναι “μόδα” και η Καζάκη τη ρώτησε αν πιστεύει πως υπάρχει “μόδα” στα υπόλοιπα look και πως κάποια πράγματα τα οποία υπάρχουν στο look της είναι εμπνευσμένα από οίκο μόδας.

Η ξανθιά επιχειρηματίας στεναχωρήθηκε με τη βαθμολογία της αλλά επέλεξε να μην ρίξει την ενέργεια της γιατί όπως είπε είναι μια νεράιδα στο gala και δεν έχει δυνάμεις να υποστηρίξει περισσότερο τα looks της!

Όταν η Ειρήνη εμφανίστηκε στους κριτές φάνηκε στεναχωρημένη και τους είπε πως δεν ήθελε να απαντήσει στη Νικόλ γιατί δεν της άρεσε ένα χαρακτηρισμός που είπε και περίμενε μια “συγγνώμη”.

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου της ζήτησε “συγγνώμη” για τον χαρακτηρισμό της “αστεία”, καθώς ξέσπασε και πάνω στα νεύρα της είπε κάτι που δεν έπρεπε!

Tσέκαρε και αυτά: