Emilia Vodos

H Emilia Vodos είναι το κορίτσι που κατάφερε να κερδίσει στη δεύτερη θέση στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ “My Style Rocks” και πλέον βλέπει τις μετοχές της να έχουν ανέβει πολύ σοβάρα στα social media!

H νεαρή επιχειρηματίας και instagrammer έχει αρχίσει να δημιουργεί πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο για τις σελίδες της και παρουσιάζει looks τα οποία είναι super chic, elegant και κάνει τις δικές της προτάσεις! Και ενθουσιάζει τις followers της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Aυτή τη φορά, όμως, κατάφερε να μαγνητίσει και τα βλέμματα πολλών αγοριών καθώς δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου φορά ένα κίτρινο μαγιό το οποίο αναδεικνύει το μαύρισμα της, τα κοσμήματα της και το εξαιρετικά καλλίγραμμο σώμα της!

Τσέκαρε την: 

Η Emilia Vodos είναι ένα από τα πρόσωπα που φέρεται να έχει κάνει πολλές συζητήσεις για τη νέα σεζόν καθώς υπάρχει ζήτηση και δεν αποκλείεται να τη δούμε σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή όπου και θα κάνει κάτι ξεχωριστό.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να τη δούμε τηλεοπτικά αφού μπορεί να τα πει, έχει class και ευγένεια ενώ το στιλ της είναι σίγουρα τηλεοπτικό!

Πολλά αναμένονται την επόμενη σεζόν και αναμένουμε!

Τσέκαρε και αυτά: