Emilia Vodos

Πολλοί είναι οι χρήστες στο διαδίκτυο οι οποίοι ισχυρίζονται πως η Emilia Vodos θα έπρεπε να φορέσει το στέμμα του “My Style Rocks” και πως η Όλγα Κοτλιδά δεν πήρε δίκαια τη νίκη! Βέβαια, να πούμε πως αυτοί είναι ισχυρισμοί στο Twitter και πως ηα παραγωγή έδωσε το έπαθλο στο πρόσωπο που αναδείχθηκε από τη ψηφοφορία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η instagrammer και επιχειρηματίας είχε κάνει ένα story μέσω του οποίου αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στην Όλγα λέγοντας της συγχαρητήρια παρόλο που η νικήτρια είχε πει πως δεν είχαν μιλήσει!

Η Όλγα Κοτλιδά μέσω του λογαριασμού της στο Instagram απάντησε σε όλους όσους αναφέρουν πως δεν άξιζε τη νίκη και είπε σε βίντεο της:

“Το παραδέχομαι. Πούλησα ένα σπίτι στο χωριό για να κερδίσω”, και φόρεσε το στέμμα της προφανώς ειρηνευμένη την κατάσταση!

Από την αντίπερα “όχθη” η Αιμιλίας Bόντος θέλησε να σχολιάσει κάποια πράγματα και τα καρφιά ήταν ξεκάθαρα!

Η Emilia Vodos έγραψε σε story της:

“Σέβομαι το κοινό που έδωσε τα λεφτά του για να βγάλει εμένα νικήτρια. Και επιλέγω να απέχω από μικροπρέπειες που κάνει η συμπαίκτριας μου που σκοπό έχουν την δημιουργία εντυπώσεων. Πιστεύω πραγματικά ότι άξιζε τη νίκη και λυπάμαι πολύ που το κοινό δεν της την έδωσε. Για πάντα ευγνώμων”. 

Τι άλλο θα δούμε;

Τσέκαρε και αυτά: