Κωνσταντίνος Βασάλος

O Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα αγόρι το οποίο έχει απίστευτο χιούμορ! Και επιλέγει να έχει στη ζωή του πρόσωπα τα οποία είναι και αυτά πολύ αστεία και ξέρουν πως να κάνουν πλάκες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο γυμναστής και παίκτης του Survivor All Star επέστρεψε και ένα από τα πρόσωπα που είδε σχεδόν αμέσως ήταν ο καλός του φίλος και συνοδοιπόρος του στο “Asia Express”, Fipster.

O Φίλιππος Ιωάννου μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου” και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα για το βίντεο που έκανε με τον Βασάλο στο κανάλι του στο Youtube, όπου και έγιναν ιδιαίτερες δηλώσεις!

Μάλιστα, έκανε πλάκα λέγοντας πως εκείνος είναι ο σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου!

“Πραγματικά εγώ είμαι σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου και πια το δηλώνω. Ναι, Ρούλα Βροχοπούλου! Δεν κατάλαβα γιατί έγινε όλο αυτό με την συνέντευξη. Ξέρεις τι; Μπορεί κάποια πράγματα να ήταν παραπανήσια γιατί έχουμε μια οικειότητα με τον Κωνσταντίνο και είμαστε φίλοι αλλά μιλάμε για το YouTube, όπου είμαστε λίγο πιο άνετοι. Αν σε κάποιους δεν άρεσε αυτή η συνέντευξη, το δέχομαι”. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster είναι πολύ καλοί φίλοι και όπως βλέπουμε στο Instagram περνούν τέλεια όταν κυκλοφορούν!

Τσέκαρε και αυτά: