Emilia Vodos

H Emilia Vodos είναι από τις πρώτες παίκτριες που εμφανίστηκαν στον τελευταίο κύκλο του “My Style Rocks” και έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό το οποίο τη στηρίζει στα social media! Ωστόσο, το τέυταίο διάστημα τη βλέπουμε κουρασμένη στην πασαρέλα του ριάλιτι μόδας και όλοι αναρωτιούντα αν τελικά θα συνεχίσει να βρίσκετα στο παιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παίκτρια εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Παρασκευής 21/4 κάπως περίεργη και μιλώντας στους κριτές είπε πως κουράστηκε και πως είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να φέρνει έτοιμα σύνολα. Η “παραδοχή” της ήταν κάτι που ενόχλησε την κριτική επιτροπή και εκείνη είπε πως μπορεί να ήρθε η ώρα να φύγει! Αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει προς το παρόν.

Σε ένα story της στο Instagram η Emilia Vodos θέλησε να εκφράσει την ευγνωμoσύνη της στους φαν της για τη στήριξη και τους είπε πως όσο έχει εκείνους θα συνεχίζει για να φτάσει μέχρι το τέλος!

H “ντίβα” του φετινού “Μy Style Rocks” θέλησε να πει κάποια λόγια στους followers της και ξεκίνησε ευχαριστώντας τους για τη στήριξη τους και τους είπε πως δεν τα παρατάει ποτέ αλλά υπάρχουν μέρες όπου η κούραση την καταβάλλει και δεν μπορεί να αποδώσει όπως θα ήθελε. Συνεχίζει κανονικά στο παιχνίδι και για όσο καιρό την κρατήσουν οι κριτές, θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα!

Τσέκαρε και αυτά: