Emilia Vodos

Η Emilia Vodos και η Βασιλική Λιγνού ήταν δυο κορίτσια του φετινού “My Style Rocks” που ήρθαν πολύ κοντά. Όμως, από τότε που αποχώρησε η “Βασίλω” (όπως την αποκαλούν πολλοί followers) δεν τις έχουμε δει να κάνουμε εμφανίσεις στα social media.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πριν από λίγες μέρες ακούσαμε την Σελένη Φωτιάδη να αναφέρει πως η Βασιλική Λιγνού είπε πως οι δυο παίκτριες δεν στηρίζουν η μια στην άλλη και η δικηγόρος -καλλιτέχνης είπε πως έβαλαν λόγια στην Εμιλία, ότι την έχει εγκατάλειψε και προελαύνει στον διαγωνισμό.

Η Βασιλική Λιγνού δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για το ζήτημα, όμως σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο TikTok απάντησε με ένα σχόλιο δείχνοντας τη στήριξη της στην Emilia Vodos.

Χρήστης σχολίασε κάτω από ένα βίντεο γράφοντας:

“Βασιλική μπορείς να κανείς ένα σχόλιο για το σημερινό επεισόδιο και την στάση των κριτών στην κουβέντα Emilias – Σελένης”.

Η Βασιλική απάντησε με πολύ λακωνικό τρόπο:

“Μόνο Queen Emily”.

@vasilikilignou_ THE MOOD 😂 #foryou #forfun #vasilikimystylerocks #vasilw #greektv #greekseries #dioksenoi #ntenimarkora ♬ πρωτότυπος ήχος – Δύο Ξένοι

H Σελένη και η Emilia είναι δυο πρόσωπα του διαγωνισμολυ μόδας που βρίσκονται από την αρχη σε αυτό και αναμένεται να φτάσουν στην τελική τετράδα σύμφωνα με πληροφορίες.

 

Τσέκαρε και αυτά: