Μαριλού Κόζαρη

Η Μαριλού Κόζαρη και ο Πάνος Μουζουράκης είναι πλέον ανδρόγυνο αφού παντρεύτηκαν το Σάββατο 27/5 στην Αίγινα και πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών στο ευτυχές γεγονός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η κολλητή της νύφης, Κατερίνα Καινούργιου ήταν ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκε στο γάμο φορώντας μια μαύρη τουαλέτα η οποία ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερη και μέσω της εκπομπής “Super Κατερίνα” αποκάλυψε κάποιες άγνωστες πληροφορίες για τη στιγμή που ο καλλιτέχνης υποδέχτηκε τη νύφη στην εκκλησία.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Πάνος Μουζουράκης δεν ήξερε τι να κάνει όταν θα εμφανιζόταν η Μαριλού Κόζαρη στην εκκλησία και του έδωσε την κατάλληλη συμβουλή.

“Εγώ είπα στον Πάνο να φιλήσει το χέρι του μπαμπά της, μου έλεγε ότι δεν ήξερε τι να κάνει. Και του είπα να φιλήσει πρώτα το χέρι του μπαμπά της, μετά να της δώσει την ανθοδέσμη και μετά να τη φιλήσει στο στόμα”.

Η παρουσιάστρια παρουσίασε στην εκπομπή της κάποια πλάνα από την προετοιμασία της νύφης και ήταν πολύ συγκινημένη με τις στιγμές της κολλητής της.

“Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Οι κουμπάροι ήταν πέντε, οι δύο κολλητές της Μαριλού και τρεις άντρες από τη μεριά του Πάνου Μουζουράκη. Έβλεπες δύο ανθρώπους που πραγματικά έχουν ερωτευτεί και αγαπηθεί να ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου και ήταν ό,τι πιο συγκινητικό έχω βιώσει”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το ζευγάρι είναι πλέον παντρεμένο και περιμένει να υποδεχτεί την μπέμπα του σε λίγους μήνες, καθώς η φαρμακοποιός είναι έγκυος.

Tσέκαρε και αυτά: