Eurovision 2023

H Eurovision 2023 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάιο και ήδη έχουμε δει τα πρώτα τραγούδια τα οποία θα εκπροσωπήσουν όλες τις χώρες στο Λίβερπουλ και ήδη έχουμε ενθουσιαστεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Victor Vernicos θα είναι ο καλλιτέχνης ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι “What the say” και θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί!

Οι ημιτελικοί της Eurovision 2023 θα γίνουν στις 9 και 11 Μαΐου και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου. Η Ελλάδα όπως και η Κύπρος θα εμφανιστούν στον β’ημιτελικό και η χώρα μας θα εμφανιστεί στην 8η θέση.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Breakfast@star” , ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα βρεθεί στη θέση της ανακοίνωσης των πόντων που θα δώσει η Ελλάδα και θα ανακοινώσει το πολυπόθητο 12αρι.

Οι προετοιμασίες είναι πολλές και οι καλλιτέχνες έχουν ξεκινήσει να πηγαίνουν προς Βρετανία μεριά με σκοπό να ξεκινήσουν τις πρόβες του για να είναι έτοιμοι.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός είναι ένας άνθρωπος που έχει παρουσιάσει στο παρελθόν τη Eurovision και μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου έχει σχολιάσει τους ημιτελικούς και τον τελικό.

Τσέκαρε και αυτά: