Eurovision 2023

Ο Βίκτωρας Βερνίκος δεν κατάφερε να πείσει την Ευρώπη πως αξίζει μια θέση στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023 και η χώρα μας βρίσκεται εκτός διαγωνισμού!

Πολλά έχουν ακουστεί για την ελληνική συμμετοχή και για τον τρόπο που αποφάσισαν να παρουσιαστεί το φετινό act, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως θα έπρεπε να έχει πάει ένα πιο έμπριο πρόσωπο στη θέση του 16χρονου αγοριού. Οι απόψεις πολλές, αλλά κάποια πράγματα είναι σίγουρα και ίσως προκλητικά σε κάποιου το μυαλό! Όπως παραδείγματος χάρη το ποσό που δόθηκε για τη συμμετοχή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” που προβάλλεται μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, η ΕΡΤ είχε σκοπό να ξοδέψει ένα πολύ συγκεκριμένο ποσό για την ελληνική συμμετοχή το οποίο θα ανερχόταν στα 277.365 ευρώ.

Συγκεκριμένα πληρώθηκε το παράβολο για τη συμμετοχή το οποίο ανέρχεται στα 184.014 ευρώ, και η ΕΡΤ έδωσε 130.111 ευρώ στη δισκογραφική εταιρεία του νεαρού καλλιτέχνη για την προώθηση του τραγουδιού.

Οι Τζένη Μελιτά και Μαρία Καζάκου φέρεται να μην έχουν πληρωθεί αλλά το booth tων σχολιαστών νοικιάστηκε για 14.292 ευρώ ενώ φέρεται να ανάρχεται η συνολική αμοιβή της 10μελούς επιτροπής που πήγε στο Λίβερπουλ στα 31.174 ευρώ.

Επομένως, η Eurovision 2023 κόστισε στην Ελλάδα περισσότερα από 500.000 ευρώ!

Τσέκαρε και αυτά: