Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο “δικαστής” του Survivor All Star καθώς έχει αναφερθεί σε πολλούς παίκτες με άκρως ιδιαίτερο τρόπο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βγάλει στη “σέντρα” συμπαίκτες του χρησιμοποιώντας τον εντυπωσιακό λόγο του.

O Nικόλας Αγόρου βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωινό Μας” και μίλησε – σχετικά λίγο- για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης καθώς είχε βρεθεί μπροστά σε διάφορα σκηνικά τα οποία έχουν χαραχθεί στη μνήμη του και κατάλαβε πως λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο Νίκος Παρτσόλης ρώτησε τον πρώην παίκτη για μια ατάκα που ακούστηκε στο παιχνίδι και ο Νικόλας αποκάλυψε ποιος την είπε!

“Μιας και σε άκουσα να λες πως υπήρξε παίκτης που σας αποκάλεσε κοπρίτες επαγγελματίες παίκτες ηθοποιοί ριάλιτι, θα ήθελα να μάθω ποιος ήταν” είπε ο δημοσιογράφος και ο Αγόρου αποκάλυψε πως ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το unfollow στην Εύη Σαλταφερίδου

O Nικόλας Αγόρου αποκάλυψε στην εκπομπή πως με την Εύη γνωρίζεται από το 2018 και πως όταν βγήκε από το παιχνίδι, του έστειλε ένα μήνυμα και πως ξέρει εκείνη!

“Δε χρειάζεται να πω πολλά, ξέρει εκείνη. Όταν είμαστε φίλοι με κάποιον έχουν ιδανικά και αξίες. Δε θα τον προδώσεις τον φίλο σου ποτέ. Πώς θα τον προδώσεις τον φίλο σου; Είναι σαν οικογένεια. Όποια ανάγκη και αν έχεις, δε θα πουλήσεις την ψυχή σου για τα χρήματα”. 

Τσέκαρε και αυτά: