Eurovision 2023

Η Eurovision 2023 είναι μια πολύ ιδιαίτερη διοργάνωση διότι το Ηνωμένο Βασίλειο ανέλαβε για χάρη της Ουκρανίας να διεξάγει τον διαγωνισμό καθώς συνεχίζεται ο πόλεμος. Και όλοι οι καλλιτέχνες που βρίσκονται στο Λίβερπουλ περνούν απίστευτες στιγμές!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο φετινός διαγωνισμός τα έχει όλα! Και όπως θα έχεις ήδη δει και ακούσει, τα περισσότερα κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει είναι up tempo και λίγα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μπαλάντες!

Ο κάθε καλλιτέχνης που έχει κληθεί να εκπροσωπήσει τη χώρα του, έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να δώσει τον καλύτερα εαυτό του στο Λίβερπουλ και όλοι περιμένουμε να μάθουμε τον μεγάλο νικητή το Σάββατο 13 Μαΐου.

Tα τρία μεγάλα φαβορί είναι :

@citynowgr Top 3 Eurovision 2023 songs! #fy #fyp #foryou #eurovision #eurovision2023 #eurovisiontiktok ♬ πρωτότυπος ήχος – Citynowgr

Η Σουηδία 

Η Loreen ανεβαίνει ξανα στη σκηνή της Eurovision και μετά τη μεγάλη νίκη της με το “Euphoria” , έρχεται με το “Tattoo” και έχει ήδη ενθουσιάσει τους Euroφανς!

Η Νορβηγία 

Η Alessandra Male είναι ένα νέο κορίτσι που επιλέχθηκε μέσω του εθνικού τελικού να εκπροσωπήσει τη Νoρβηγία με το τραγούδι “Queen of Kings”.

Η Φινλανδία 

O Käärijä είναι ο εκπρόσωπος της Φινλανδίας και με το ιδιαίτερο του look ανεβαίνει στη σκηνή με σκοπό να πάρει το τρόπαιο για τη χώρα του!

H Εurovision είναι ένας πολύ αγαπητός θεσμός τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλη την Ευρώπη! Κάθε χρόνο βλέπουμε πολλών ειδών καλλιτέχνες να δημιουργούν τις δικές τους προτάσεις για να ακουστούν σε όλη την Ευρώπη και πάντα ενδιαφέρει!

Ο φετινός διαγωνισμός φαίνεται πως κινείται προς τον Βορρά καθώς χώρες όπως η Νορβηγία έχουν επιλέξει να φέρουν έναν ιδιαίτερο ρυθμό και θα χορέψουμε αλλά και θα πιαθαστούμε πολύ!

Ελπίζουμε, ο δικός μας Βίκτορας Βερνίκος να πάει ενάντια στις προβλέψεις και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό!

Τσέκαρε και αυτά: