Meghan Markle

Η Meghan Markle μπορεί να μην έδωσε το παρών στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, όμως γιόρτασε τα γενέθλια του 4χρονου Άρτσι και την επόμενη μέρα έκανε μια βόλτα στα μονοπάτια της Καλιφέρνια, μιας και της αρέσει η πεζοπορία.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι πήρε την παρέα της και έκαναν πεζοπορία και φορώντας ένα μαύρο σύνολο, καπέλο και γυαλιά θέλησε να απολαύσει την ηλιόλουστη μέρα. Αλλά δεν περίμενε να γίνει viral η εμφάνιση της.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, βλέπουμε στην περιοχή της κοιλιάς της Meghan Markle κάτι να… ξεπροβάλλει και οι τουιτεράδες έδωσαν ρεσιτάλ… υποθέσεων!

Πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για μια ζώνη αδυνατίσματος ενώ άλλοι αναφέρουν πως πρόκειται για μια ζώνη “κήλης”. Υπάρχουν, βέβαια, και εκείνοι οι οποίοι ανέφεραν πως φορά μια συσκευή παρακολούθησης σακχάρου.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να υπάρχει μια συσκευή εγγραφής και οι φήμες τη θέλουν να ετοιμάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και για τον χρόνο που περνά στην Καλιφόρνια με την οικογένεια της.

Η ίδια δεν έχει δηλώσει κάτι προς το παρών και ελπίζουμε να μας λύσει σύντομα την απορία!

Τσέκαρε και αυτά: