Chanel

Στην Καλιφόρνια “μετακομίζει” ο οίκος Chanel και θέλει να παρουσιάσει την συλλογή cruise 2023/24 στο αμερικανικό κοινό και όλο τον κόσμο.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O γνωστός γαλλικός οίκος επέλεξε το Λος Άντζελες ως την πόλη που θα φιλοξενήσει το νέο, παιχνιδιάρικο show το οποίο θα είναι αφιερωμένο στα μακρινά ταξίδια και αναμένεται να δώσουν το παρών πολλές ambassadors όπως είναι η Margot Robbie.

Ήδη έχουν αναρτηθεί στο Instagram τα πρώτα teaser για να προετοιμάσουν τον κόσμο για όλα όσα έρχονται και θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού στην πασαρέλα θα “πρωταγωνιστήσουν” γνωστά μοντέλα τα οποία έχουν ως έδρα το Λος Άντζελες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Το show του οίκου Chanel θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου και πολλοί celebrities και instagrammers έχουν ήδη λάβει τα looks τα οποία θα φορέσουν για να καθίσουν στις πρώτες θέσεις του runway.

Ο οίκος έχει προετοιμάσει μια πολύ ξεχωριστή συλλογή της οποίας τα κομμάτια έχουμε ήδη να το φορούν γνωστές κυρίες της παγκόσμιας showbiz σε διάφορες εξορμήσεις του και για μια ακόμη χρονιά αναμένεται να απασχολήσει τον fashion κόσμο.

Τις επόμενες μέρες έχουμε να σχολιάσουμε πολλά looks!

Τσέκαρε και αυτά: