Eva Mendes

Η Eva Mendes θέλει να κάνει ξεχωριστά πράγματα όταν επιλέγει να διαφημίσει προϊόντα στον λογαριασμό της στο Instagram και αυτή τη φορά θέλησε να δώσει ένα διαφορετικό twist στη χρήση των σφουγγαριών που δημιουργεί η εταιρεία στην οποία είναι συνιδιοκτήτρια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η σύζυγος του Ryan Gosling και επίσης ηθοποιός, επέλεξε να φορέσει τα σφουγγάρια που δημιουργεί η εταιρεία της και τα κόλλησε σε ένα στράπλες φόρεμα για να δώσει αυτό το extra pου πάντα αναζητούν οι fashion enthusiasts!

Η Eva Mendes ανάρτησε στον λογαριασμό της ένα βίντεο όπου ποζάρει με το φόρεμα και στην κορυφή του βλέπουμε κολλημένα σφουγγάρια! Το look πλαισιώνει ένα ζευγάρι γυαλιά στο χρώμα του άγουρου λάιμ, σκουλαρίκαι σε χρυσό χρώμα και τα μαλλιά της είναι πιασμένα!

“Εμφάνιση για τα Όσκαρ ή το Met Gala; Αυτό εννοούν όταν μιλούν για “καθαρή μόδα”; Εντάξει, δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αν τα καταφέρετε καλύτερα θα αναδημοσιεύσω τις αναρτήσεις σας”, έγραψε στην ανάρτηση της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

Ο σύζυγος της ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία της Barbie και και αυτός διαφημίσει τα σφουγγάρια λέγοντας πως είναι ότι καλύτερο έχει δει αφού μας προειδοποιούν όταν χρειάζεται να αλλαχθούν καθώς σβήνεται η ονομασία του brand!

Τσέκαρε και αυτά: