Νέα Υόρκη

Σκηνές χάους καταγράφονται στους δρόμους του “Μεγάλου Μήλου” (το ψευδώνυμο που έχει η Νέα Υόρκη) καθώς δεκάδες μετανάστες κοιμούνται στους δρόμους καθώς περιμένουν να λάβουν άσυλο το οποίο έχουν αιτηθεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η πόλη έχει γεμίσει αιτούντες ασύλου και δυσκολεύονται να βρουν μέρος να μείνουν! Επομένως, κοιμούνται έξω από παλιά ξενοδοχεία όπως είναι το “ξενοδοχείο Roosevelt”.

Πολλοί είναι οι εργαζόμενοι στον χώρο της εστίασης που μένουν στην Νέα Υόρκη και μετά τη δουλειά πηγαίνουν στους μετανάστες και τους μοιράζουν φαγητό για να μπορούν τουλάχιστον να απολαύσουν ένα φυσιολογικό γεύμα όσο μπορούν!

Η Ουάσινγκτον έχει απευθύνει έκκληση στους ανθρώπους που εργάζονται στη δημαρχεία της πόλης καθώς θεωρούν πως αντιμετωπίζει τη χειρότερη ανθρωπιστική κρίση στην ιστορία της και θέλουν να διευθετηθεί άμεσα το σοβαρό ζήτημα διότι μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές.

Οι αρχές προσπαθούν να τοποθετήσουν τα παιδιά και τις μητέρες τους σε δωμάτια καθώς είναι τα άτομα που θέλουν να προφυλάξουν περισσότερο ενώ προσπαθούν να παρέχουν και ιατρικές υπηρεσίες έτσι ώστε να βοηθήσουν περισσότερο τον κόσμο! 

Οι αρχές στη Νέα Υόρκη ζητούν από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν να κηρύξει την πόλη σε έκτακτη ανάγκη και να παρέμβει το κράτος για να βοηθήσει!

Tσέκαρε και αυτά: