Εξωγήινοι

Ένας Ρώσος ειδικός στα UFΟ ισχυρίζεται πως οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν πως υπάρχουν εξωγήινοι στα επόμενα 10 με 20 χρόνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο καθηγητής αστροφυσικής, Vladimir Lipunov, μιλώντας στο μέσο Moskovskij Komsomolets αποκάλυψε πως έχει ανακαλύψει περίπου 3.000 νέα φυσικά αντικείμενα στο διάστημα και επιβεβαίωσε πως δεν έχει δει ακόμη εξωγήινο, αλλά ελπίζει πως θα βρεθεί κάποιο είδος σε σύντομο χρονικό διάστημα.

“Με τους υπολογισμούς που γίνονται σε τεχνολογικό και επιστημονικό επίπεδο σε όλον τον πλανήτη, η ζωή σε άλλον πλανήτη θα ανακαλυφθεί από την ανθρωπότητα σε 10 με 20 χρόνια”. 

Σύμφωνα με τον καθηγητή, ακόμη δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον πλανήτη και χρειάζεται πολλή δουλειά για να αποδειχθεί αυτό ενώ οι εξωγήινοι δε θα εμφανιστούν τόσο εύκολα.

“Λύνοντας το πρόβλημα της “Μεγάλης Σιωπής” θα φέρει μια μεγάλη επανάσταση στην οπτική που έχει ο κόσμος τόσο στη φυσική κατανόηση όσο και στην πνευματική.  Οι αντιφάσεις ανάμεσα στη “σιωπή” και τις ακτίνες φωτός που διαπερνούν τον μαύρο μανδύα της νύχτας θα σταματήσουν κάποια στιγμή”, ανέφερε ο καθηγητής!

Σύμφωνα με τη Daily Star, ο καθηγητής δεν έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με τα ευρήματα που έχει ανακαλύψει στις δικές του αναζητήσεις και ίσως το κάνει στο μέλλον όταν θα είναι σίγουρος!

Τσέκαρε και αυτά: