Zendaya

Η Zendaya αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να δείξει σε όλον τον πλανήτη πως έχει μεγαλώσει και η ερωτική σκηνή της στη νέα ταινία “Challengers” έχει ήδη γίνει viral!

H ηθοποιός η οποίας πρωταγωνίστησε στο Euphoria, εμφανίζεται σε μια πολύ hot σκηνή καθώς κάνει “τρίο” με τους συμπρωταγωνιστές της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H Zendaya υποδύεται το ανερχόμενο αστέρι του τένις, Tashi Duncan, η οποία τραβά την προσοχή των καλύτερων φίλων και παικτών, Patrick και Art και δημιουργείται ένα ερωτικό τρίγωνο.

Το τρέιλερ της ταινίας παρουσιάζει πολλές καυτές στιγμές και οι θαυμαστές της ηθοποιού έχουν αρχίσει να δημιουργούν memes στα social media όπου πειράζουν τον σύντροφο της, Tom Holland. 

Η νεαρή γυναίκα έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα νέα αστέρια του Χόλυγουντ και πολλοί είναι αυτοί που τη θέλουν ως πρωταγωνίστρια στις ταινίες τους!

Πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες διεθνών οίκων μόδας, κάνει ομιλίες για τη γυναικεία αυτοπεποίθηση και της αρέσει πολύ να μιλά σε νέα κορίτσια και να τα παροτρύνει να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα!

Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί έχει ήδη τραβήξει την προσοχή και αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 15 Σεπτεμβρίου.

Tσέκαρε και αυτά: