Εξοικονόμηση νερού

Εξοικονόμηση νερού: Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράγματα στο σπίτι μας τα οποία θα ελαφρύνουν την τσέπη μας και παράλληλα θα κάνουμε καλό στο περιβάλλον.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι διαρροές που μπορεί να έχουμε στο σπίτι μας και ειδικότερα στο μπάνιο, μπορούν να φουσκώσουν τον λογαριασμό του νερού και πρέπει α διορθωθούν άμεσα γιατί είναι σημαντικό! Όμως, υπάρχουν και κάποια κόλπα τα οποία μπορείς να κάνεις για να εξοικονομήσεις νερό στο μπάνιο σου!

Τα κόλπα που μπορείς να κάνεις

#1. Βάλε στην καθημερινότητα σου τη συνθήκη να μην αφήνεις το νερό να τρέχει ενώ βουρτσίζεις τα δόντια σου! Πολλοί έχουμε την τάση να βουρτσίζουμε τα δόντια μας και να αφήνουμε το νερό να τρέχει!

#2. Μη χρησιμοποιείς άστοχα το καζανάκι! Όταν τραβάμε καζανάκι άνευ λόγου αιτίας τότε καταναλώνουμε πολύ νερό! Μη ρίχνεις άσκοπα αντικείμενα όπως είναι το χαρτί υγείας στη λεκάνη γιατί θα αναγκαστείς να το τραβήξεις πολλές φορές!

Extra tip: Επένδυσε σε ένα καλό τηλέφωνο μπάνιο το οποίο δε θα στάζει και θα δεις πως η εξοικονόμηση νερού είναι εφικτή ακόμη και όταν είσαι στην ντουζιέρα.

Τσέκαρε και αυτά: