Εύα Καϊλή

Μετά από τέσσερις μήνες αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή και αμέσως πήγε στο σπίτι της για να σφίξει στην αγκαλιά της την κορούλα της ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να φορά το ηλεκτρονικό βραχιολάκι παρακολούθησης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής 14/4, και συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, μεταφέρθηκε στο σπίτι της όπου την περίμενε πλήθος τηλεοπτικών συνεργείων και δημοσιογράφων.

Η πολιτικός ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και δήλωσε πως την περιμένει η κόρη της και πώς είναι πολύ χαρούμενη που θα είναι κοντά της. Μάλιστα, δήλωσε πως ο αγώνας συνεχίζεται από τους δικηγόρους της.

Η Εύα Καϊλή αρκέστηκε να πει πολύ λίγα λόγια στις κάμερες και σύμφωνα με τον δικηγόρο της, υπάρχουν στοιχεία τα οποία αθωώνουν την ευροβουλευτή ενώ η ίδια ζει για τη μέρα που θα ακούσει από το δικαστήριο πως είναι αθώα!

H ευρωβουλευτής θα μείνει σε ξεχωριστό διαμέρισμα από τον Φραντσέσκο Τζόρτζι και ο λόγω για την οποία αφέθηκε ελεύθερη από τη φυλακή, τελευταία, είναι διότι δεν ομολόγησε ποτέ πως έχει συμμετάσχει στην εγκληματική οργάνωση – κατηγορείται για μια σωρεία εγκλημάτων – και εξακολουθεί να δηλώνει αθώα.

Τσέκαρε και αυτά: