Survivor All Star

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το νέο ζευγάρι του Survivor All Star και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αρχίσει να αναφέρουν ονόματα δεξιά και αριστερά, μήπως και πιάσουν λαβράκι!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το φετινό ριάλιτι επιβίωσης θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί “Power of love: Άγιος Δομίνικος edition” καθώς είδαμε ανθρώπους να έρχονται κοντά, ζευγάρια που συνεχίζουν να είναι μαζί και ένα ζευγάρι το οποίο ακόμη δεν έχει παραδεχτεί πως έχει χωρίσει! Και εκεί που νομίζαμε πως ο έρωτας έχει κοπάσει και πως θα δούμε αγωνίσματα και λίγες κόντρες, ο Γιώργος Λιανός αναφέρει σε συνέντυεξη του πως υπάρχει ένα νέο ειδύλλιο στον Άγιο Δομίνικο και πως προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν και αν θα το αποκαλύψουν!

Μέχρι στιγμής όταν στοιχήματα κάνουν λόγο για δυο “υποψήφιους γαμπρούς” και μια “νύφη” η οποία φέρεται να είναι το ένα πρόσωπο του νέου ειδυλλίου!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι η γυναίκα για την οποία γίνεται έντονος λόγος διότι είναι μια γυναίκα η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι εκείνη που θα έχει έρθει πιο κοντά με κάποιον παίκτη. Οι γαμπροί” σύμφωνα με τα spoilers pου κυκλοφορούν είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Νίκος Μπάρτζης!

Μέχρι στιγμής έχουμε δει την παίκτρια να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους δυο παίκτες και ίσως έχει έρθει με έναν από τους δυο πιο κοντά! Ωστόσο, είναι στο χέρι της παραγωγής να δούμε αν θα μπορέσει να “τσακώσει” το νέο ζευγάρι διότι κρύβονται, από ότι φαίνεται πολύ εύκολα στο Survivor All Star!

Όλα είναι φήμες, προς το παρών, και το μέλλον θα μας δείξει τι έχει γίνει!

Τσέκαρε και αυτά: