Εύη Σαλταφερίδου

H Εύη Σαλταφερίδου πήρε την απόφαση μετά από πολλά χρόνια να επιστρέψει στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου και να αγωνιστεί στον στίβο μάχης με σκοπό να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι! Και ένα από τα πρόσωπα τα οποία τη στηρίζουν στην Ελλάδα και δε χάνει επεισόδιο είναι ο σύντροφος της, Αργύρης Σωτηρακόπουλος. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παίκτρια τoυ Survivor All Star είναι μια γυναίκα η οποία δε θέλει να απασχολεί με την ερωτική της ζωή. Ωστόσο, σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης όπου η ομάδα της κέρδισε τη επικοινωνία, είδαμε για πρώτη φορά τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά και την έκανε “λιώμα” αφού του έχει μεγάλη αδυναμία και τον αγαπά πολύ.

Ο Αργύρης είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με το χώρο του fitness και έχει δημιουργήσει ένα σώμα το οποίο κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει ως “κολάσιμο”. Είναι ξανθός, με γαλανά μάτια και έχει εντυπωσιακό χαμόγελο το οποίο ήταν και ένα από τα πράγματα που κέρδισαν την Εύη Σαλταφερίδου.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επιλέγει να αναρτά εικόνες από τις στιγμές του στο γυμναστήριο μιας και είναι η κύρια ασχολία του και δεν μοιράζεται πολλές εικόνες με τη σύντροφο του.

H παίκτρια του All Star δεν κάνει πολλές αναφορές στο αγόρι της γιατί θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους, αλλά είναι ένας άνθρωπος που έχει μπει για τα καλά στη ζωή της και ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχε γνωρίσει ο Ηλίας Γκότσης αλλά από ότι φαίνεται δεν θα συνεχίσει να κάνει παρέα μαζί του, μετά από όλα όσα έχουν γίνει στο παιχνίδι.

Το ζευγάρι μοιράζεται την ίδια αγάπη για την γυμναστική και σίγουρα οι δυο τους ανυπομονούν κάποια στιγμή να βρεθούν στην Ελλάδα και να τα πουν από κοντά!

Τσέκαρε και αυτά: