Instagram

Ο Έλον Μάσκ έκανε από ότι φαίνεται μεγάλη χάρη στh META διότι έχει “ξεπουλήσει” το Instagram στα “μπλε τικ” καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που θέλουν να αποκτήσουν το συγκεκριμένο “μοτίβο” για να φαίνεται πως ο λογαριασμός τους “επίσημος”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το Twitter ήταν το πρώτο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που καθιέρωσε την πληρωμή του μπλε τικ και αμέσως μετά η Meta ξεκίνησε να χρεώνει 11.99 δολάρια τους χρήστες που χρησιμοποιούν desktop και 14.99 δολάρια σε όσους χρησιμοποιούν ΙΟS.

Όπως αναφέρει το ITP, και πολλά άλλα μέσα στα social media, το Instagram κατάφερε να βγάλει ένα τεράστιο ποσό καθώς φέρεται να έχει πουλήσει 44 εκατομμύρια μπλε τικ μέσα σε μια μέρα και έχει βγάλει 660 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μια μέρα .

Πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν αποκτήσει το μπλε τικ ενώ όσοι το είχαν προτού ξεκινήσει επίσημα να εφαρμόζεται η πληρωμή, δε χρειάζεται να πληρώσουν κάτι!

Ο Έλον Μάσκ, σίγουρα δε θα χαρεί με το ποσό που θα ακούσει καθώς το δικό του μπλε τικ δεν είχε την ανάλογη επιτυχία και δεν είναι πολλοί οι χρήστες που θέλουν τα premium χαρακτηριστικά που προσφέρει!
Τσέκαρε και αυτά: