Δούκισσα Νομικού

H Δούκισσα Νομικού είναι μια νέα μανούλα η οποία λατρεύει τα παιδιά της, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν στιγμές όπου και η ίδια πιέζεται και περνά δύσκολα! Και από ότι φαίνεται, η πίεση λειτουργεί αρνητικά στο σώμα της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια και μοντέλο περνά πολύ όμορφες στιγμές με τα παιδιά της και τον σύζυγο της, όμως δεν είναι όλες οι μέρες γεμάτες χαρά καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις που είναι ενοχλητικές.

Σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πως μέσα σε δυο μήνες έχει βγάλει κριθαράκι λόγω της έντονης πίεσης.

“Αν πελαγώνω; Η φωτογραφία που έστειλα στον οφθαλμίατρό μου σήμερα, μιας που σε ένα μήνα έβγαλα 2 φορές κριθαράκι. Ναι, υπάρχουν φορές που νιώθω πελαγωμένη, που δε προλαβαίνω να κάνω όλα όσα θέλω και όπως τα θέλω. Και γίνομαι αυστηρή με εμένα γιατί θέλω και προσπαθώ να τους ευχαριστήσω όλους και με πιέζω.

Και βγάζω κριθαράκια. Αλλά, μετά με αγκαλιάζουν σφιχτά τα παιδιά μου και μου λένε πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου και τότε όλα είναι καλύτερα”.

Τσέκαρε και αυτά: