Εύη Σαλταφερίδου

Kαλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε η ανανεωμένη Εύη Σαλταφερίδου η οποί μίλησε για όλα όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης “Survivor All Star”. Και είχε να πει πράγματα τα οποία αφορούν τη δική της αλήθεια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H γυμνάστρια αρχικά, αναφέρθηκε στις αποβολές των παικτών λέγοντας πως για εκείνη ο Ηλίας Γκότσης δε θα άγγιζε ποτέ κινητό και πως ήταν ένας παίκτης τον οποίο θα έβλεπε πολύ εύκολα στον μεγάλο τελικό. Μέσω της εκπομπής φάνηκε να τον στηρίζει πολύ, κάτι το οποίο δεν μας είχε δώσει να καταλάβουμε ο Ηλίας Γκότσης με τα Unfollow του!

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως η Μελίνα Μεταξά είχε ένα θέμα με τον Γκότση από περασμένο κύκλο του Survivor και όταν ξεκίνησε το All Star είδε πως αυτό συνεχίζεται. Είπε χαρακτηριστικά πως η χορεύτρια και άλλα άτομα έλεγαν πράγματα για αυτόν και δεν της άρεσαν.

“Αυτό που έχει γίνει με τον Ηλία,θεωρώ πως ήταν οδηγημένο από κάποιους παίκτες. Ήθελαν να βγάλουν στην παραγωγή πως ο Ηλίας κάνει παράνομα πράγματα. Δεν είχε επαφή με το τηλέφωνο. Για το χαρτάκι δε γνώριζα. Δεν είχα ιδέα. Ο Ηλίας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μιλάει. Δεν γνώριζα για πράγματα που φέρεται να έγιναν. Δυστυχώς, δε βρίσκουν πράγματα για όλους. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι στο απυρόβλητο γιατί κάποιοι δε μιλάνε. Μίλησα με τον Ηλία. Δεν μπορώ να του κρατήσω κακία. Ήμουν εκεί όταν έζησα τον “πόλεμο” που δέχτηκε. Απλά δεν πήρε θέση. Σίγουρα είπα πως ο Ηλίας δεν ξέρει αγγλικά. Είπα στον Ατζούν πως ο Ηλίας δεν είναι επιθετικός. Καταλαβαίνω πως ο Ηλίας ήθελε να ακούσει πως κάποιοι θα σηκωθούν να βγουν από το συμβούλιο για να αντιδράσουν. Πάγωσα γιατί άκουγα πράγματα που δεν ήξερα. Έγινε μια εξήγηση αλλά ακόμη δεν ξέρω πως είμαστε”. 

Η Εύη είπε την δική της πλευρά από όλα όσα έζησε και από ότι φαίνεται θέλει να φτιάξει τη σχέση της με τον Γκότση.

Τσέκαρε και αυτά: