Η Μέλντα Σαΐνη είναι μια από τις νέες παίκτριες του ριάλιτι “My Style Rocks“, η οποία έρχεται να ταράξει τα “νερά”. Είναι νέα, ωραία, και έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο παιχνίδι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ξανθιά παίκτρια αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι και παρόλο που πλησιάζουμε προς το τέλος, η παραγωγή την επέλεξε να εμφανιστεί γιατί θέλει να δείξει το στιλ της και να κερδίσει με τον δικό της τρόπο, μια θέση ανάμεσα στα κορίτσια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melnta_Sn (@melnta)

Μέλντα Σαΐνη – Βιογραφικό, Instagram, το μόντελινγκ, ο χωρισμός, τα δυο παιδιά

Είναι 34 ετών και το όνομα της είναι πολύ ιδιαίτερο, λόγω της καταγωγής που έχει! Είναι μια γυναίκα η οποία από μικρή λάτρευε τη μόδα και λόγω της ομορφιάς της, ασχολήθηκε με το χώρο του μόντελινγκ.

Κατά τα παρελθόν έχει εργαστεί ως μοντέλο και ως γραμματέας σε ναυτιλιακή εταιρεία. Ωστόσο, το “επιχειρείν” ήταν κάτι που ήθελε πάντα να δοκιμάσει και έχει δημιουργήσει το δικό της κατάστημα με ρούχα στη Γλυφάδα.

Η Μέλντα μπορεί να είναι μόλις 34 αλλά έχει αποκτήσει δυο μικρά αγόρια, ηλικία 9 ετών και 11 ετών ενώ έχει επιλέξει να χωρίσει για τους δικούς της λόγους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melnta_Sn (@melnta)

Η μόδα και η αδυναμία που της έχει

Έχοντας σπουδάσει σχέδιο μόδας, η Μέλντα Σαΐνη έχει καταφέρει να μάθει τα βασικά “συστατικά” τα οποία χρειάζεται ένα καλά δομημένο look. Tης αρέσει να ακαολουθεί τα trends και επενδύει σε επώνυμα κομμάτια γιατί θέλει να δίνει και luxury στοιχεία στην εμφάνιση της.

Πιστεύει πως μια γυναίκα πρέπει να είναι σικ και σέξι, ενώ έχει αδυναμία στις τσάντες και στα καλά τζιν.

Σύμφωνα με την ίδια, οι γυναίκα τη “ζηλεύουν” και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην τα πηγαίνει μαζί τους καλά!

Το Instagram

H Μέλντα θεωρεί πως οι συμπαίκτριες της στο ριάλιτι μόδας όπου συμμετέχει, απλά “υπάρχουν” και σίγουρα θα δούμε πολλές ανατροπές!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melnta_Sn (@melnta)

Στο Instagram έχει έντονη δραστηριότητα και επιλέγει να αναρτά εικόνες από την καθημερινότητα της και τον τρόπο με τον οποίο γυμνάζεται!

Tσέκαρε και αυτά: