Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, είπε μέσα από την εκπομπή «Ακόμη Δεν Είδες Τίποτα», το Σαββατοκύριακο τις σκέψεις της για την περίοδο που θα είναι έγκυος.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Εκείνη την ώρα, ο Κώστας Τσουρός θέλωντας να την πειράξει της είπε ότι μιλάει συνεχώς για γάμους και παιδιά, με την ίδια να απαντά χιουμοριστικά:

«Είμαι σε μια ηλικία και σε μια στιγμή… που πρέπει να παντρευτώ και να κάνω παιδί».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και αναφέρθηκε στον γάμο, σε μία επαγγελματική δυσκολία, αλλά και στα σχόλια περί κιλών,

«Πρέπει να παντρευτώ και εγώ. Τι θα μείνω; Με τα 20 γατιά μου και γεροντοκόρη; Κάτι πρέπει να γίνει και για μένα. Όλα αυτά είναι χιούμορ και χαβαλές που κάνουμε. Βγαίνει από το ωραίο κλίμα που έχουμε μεταξύ μας. Δεν ξέρω αν θα δούμε γάμο μέχρι το καλοκαίρι… Δεν προλαβαίνουμε» ανέφερε αρχικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έχω υπάρξει σε θέση που να θέλω να φύγω από τη δουλειά μου αλλά είμαι επαγγελματίας και θέλω να φέρω όσο μπορώ το συμβόλαιο μου εις πέρας. Έμεινα μέχρι το τέλος. Βαριέμαι να μιλάω για κιλά. Θα φάω όποτε γουστάρω, θα κάνω τη διατροφή μου όποτε θέλω. Βαρέθηκα να σχολιάζουμε για τα κιλά των ανθρώπων και την εμφάνισή τους. Αλήθεια» κατέληξε.

Τσέκαρε και αυτά:

Βούρτσες: Πώς πρέπει να τις καθαρίζουμε

TikTok: Ότι χειραγωγεί τη γενιά Ζ αναφέρει εμπειρογνώμονας