Fame Story

Το Fame Story είναι γεγονός! Ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή στο νέο show που θα προβληθεί μέσω της συχνότητας του Star και μια νέα Ακαδημία θα εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το project έχει αρχίσει να στήνεται και σύμφωνα με τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” ακόμη δεν έχει κλείσει ο άνθρωπος που θα κληθεί να αναλάβει την “διεύθυνση” της Ακαδημίας.

Το νέο Fame Story θα έχει διαφορές σε σχέση με το παρελθόν καθώς οι μαθητές θα κάνουν μαθήματα που αφορούν στα social media, στο styling, στον τρόπο με τον οποίο θα χειρίζονται την καριέρα τους μόνοι τους, το τρόπο με τον οποίο μπορούν να βγουν στο εξωτερικό.

Το μεγάλο βραβείο του ριάλιτι θα είναι η εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision και όπως είπε ο παρουσιαστής θα μπουν μάλλον 15 παίκτες στο σπίτι.

Οι φωνητικές ικανότητες είναι το μεγαλύτερο κριτήριο για να μπει ένας παίκτης στο σπίτι ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου στο ριάλιτι μουσικής.

Το project θα αναδείξει έναν καλλιτέχνη ο οποίος θα έχει πολλές μουσικές εμπειρίες καθώς θα υπογράψει συμβόλαιο με την Panik και θα πάει στη Eurovision.

Οι κριτές δεν έχουν κλείσει ακόμη αλλά πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται και δε θα είναι όλοι τραγουδιστές καθώς η παραγωγή θέλει να έχει μεγάλο εύρος και δυνατά πρόσωπα ενώ θα υπάρχουν πολλοί καθηγητές.

Θα ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει τον Δεκέμβριο.

Τσέκαρε και αυτά: