Φάνης Μπολέτσης

Ο Φάνης Μπολέτσης είναι ένας από τους μαχητές που θα δίνει τις μάχες του στους στίβους του Survivor στον Άγιο Δομίνικο και καλείται να αποδείξει την αξία του.

Ο Φάνης Μπολέτσης ήταν ανήσυχο πνεύμα από μικρή ηλικία και για αυτό το λόγο από τα 18 του αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λονδίνο, προκειμένου να σπουδάσει οικονομικά.

Ο 27χρονος πλέον άντρας, αφού έλαβε το πτυχίο του στα οικονονικά, αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές του και την ακαδημαϊκή του πορεία με ένα μεταπτυχιακο στο Management Finance στο φημισμένο UCL.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Πλέον στα 27 του εργάζεται ως Business Development Manager στις επιχειρήσεις που διατηρεί η οικογένειά του.

Ο ίδιος δηλώνει λάτρης των ομαδικών αθλημάτων, κάτι που μένει να το δείξει στους στίβους μάχης που θα ξεκινήσουν από την Κυριακή στις 7 Ιανουαρίου στον νέο κύκλο του Survivor.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fanis Boletsis (@fanisbole)

Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει ποδόσφαιρο σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο, αλλά και beach volley και πόλο, ενώ το καλοκαίρι όλοι γνωρίζουν το πάθος του, αφού επιδίδεται μανιωδώς στις καταδύσεις.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

O 27χρονος μαχητής δηλώνει πως δεν έχει μάθει να συμβιβάζεται με τίποτα και για κανέναν λόγο, ενώ δηλώνει πανέτοιμος να φέρει πολλές νίκης στην ομάδα των Μαχητών.

Τσέκαρε κι αυτά: