Σταμάτης Ταλαδιανός

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που πλέον θα απαρτίζουν την ομάδα των μαχητών στον νέο κύκλο του Survivor στον Άγιο Δομίνικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

O Σταμάτης Ταλαδιανός είναι 32 ετών και πλέον με το ιδιαίτερο στυλ του θα ριχθεί στους στίβους της μάχης για να κερδίσει πόντους και να αποφύγουν τον σκόπελο των αποχωρήσεων.

Γεννήθηκε στο Βόλο και έζησε τα περισσότερα χρόνια του στην Σκόπελο. Μετά από εκεί όμως έφυγε για την Κύπρο, όπου σπούδασε και έμεινε εκεί για τα επόμενα εννέα χρόνια. Εκεί σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω του και να ετοιμάσει βαλίτσες για την Καραβαϊκή.

Και με την επιστροφή του στην Ελλάδα, αποφάσισε πως αυτό του αρέσει είναι η νυχτερινή ζωή! Για το λόγο αυτό δούλεψε χρόνια ως bartender και εν συνεχεία ως perfomer σε νυχτερινά μαγαζιά.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr)

Τα τελευταία χρόνια ο Σταμάτης Ταλαδιανός διατηρεί δικό του κατάστημα νυχτερινής διασκέδασης, αλλα και ένα εστιατόριο. Το πρώτο βρίσκεται στο Βόλο και το δεύτερο στην Σκόπελο, με αποτέλεσμα να πηγαινοέρχεται στα δύο αυτά μέρη.

Παρά το γεγονός ότι δηλώνει party animal, ο ίδιος διατηρεί ιδιαίτερη σχέση με τον αθλητισμό και μάλιστα η αγάπη του ξεκίνησε από το ποδόσφαιρο με το οποίο μάλιστα έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά.

Ο ίδιος δηλώνει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor θα του λείψει τρομερά η οικογένειά του. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, ο ίδιος δηλώνει παθιασμένος με κάθε είδους πρόκληση και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να αποχωριστεί την οκογένειά του και να δοκιμάσει την τύχη του στο Survivor.

Τσέκαρε κι αυτά: