Ferrari

Η Ferrari είναι μια εταιρεία η οποία διαθέτει οχήματα τα οποία θα ήθελε κάποιος να έχει φυλαγμένα στο γκαράζ του και κοιτώντας τα σαν μπιμπελό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα οχήματα της εταιρείας πάντα τραβούν τα βλέμματα όταν κυκλοφορούν στους δρόμους και όταν αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες μας αφήνουν άφωνους!

Μια ομάδα που αναρτά βίντεο στο Youtube, η “Frame” αποφάσισε να βρεθεί στο εργοστάσιο στο Μαρανέλο και να δει από κοντά τη διαδικασία που γίνεται έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια Ferrari.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, βλέπουμε πως ο κατασκευαστής ξεκινά με τον σκελετό και πάνω σε αυτόν γίνεται η εφαρμογή της ηλεκτροαπόθεσης. Ρομποτικοί βραχίονες, έπειτα, βάφουν το όχημα και η ακρίβεια είναι απίστευτη.

Μια Φεράρι SF90 είναι αυτή που βλέπουμε να δημιουργείται στο βίντεο και οι ειδικοί φτιάχνουν ρίγες στο καπό και την οροφή!

Το προσωπικό του εργοστασίου ξεκινά να τοποθετεί τον μηχανισμό και ενσωματώνοντας τα περισσότερα τμήματα του αμαξώματος.

Το σήμα της εταιρείας είναι αυτό που μπαίνει τελευταίο και η όλη διαδικασία είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή!

Η εταιρεία δεν επιτρέπει πολύ εύκολα να μπουν κάμερες στα εργοστάσια της, όμως υπάρχουν φορές που θέλει να δείξει στον κόσμο τη διαδικασία γιατί έχει μεγάλη απήχηση!

Τσέκαρε και αυτά: