First Dates

Λένε πως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή κάποτε τελειώνουν. Στο First Dates, από την άλλη, όλα ξεκινούν με μια ματιά ! Κάπως έτσι σκέφτονται όσοι και όσες κάνουν κράτηση στο μοναδικό εστιατόριο των singles και επενδύουν στη μαγεία του First Dates!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

O Γιώργος πιστεύει με όλο του το είναι στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Αν καταφέρει να του εμπνεύσει αυτό το συναίσθημα η 18χρονη Χριστίνα, υπόσχεται πως θα της χαρίσει τον κόσμο όλο!

Ο Νίκος δηλώνει ατρόμητος καθώς, ως άλλος Οδυσσέας, αναζητά την Ιθάκη του. Θα τη βρει στο πρόσωπο της Μελίνας, που έρχεται για να βρει τον δικό της σύντροφο ζωής;

Ο Μιχάλης όταν σκέφτεται τον έρωτα έχει στο μυαλό του την ταινία «9 ½ εβδομάδες», ενώ η Άννα μάλλον τον ρομαντικό, ελληνικό κινηματογράφο.

Μένει να δούμε αν η δική τους ιστορία θα έχει αβίαστη πλοκή και αίσιο τέλος.

Η Ερωφίλη θέλει έναν ψηλό και μουσάτο, ο Παναγιώτης θέλει μία σαν τη μαμά του. Η αστερόσκονη της Ζενεβιέβ Μαζαρί, τα αστέρια και ένα φιλί, επιστρατεύονται μαζικά σε αυτό το ραντεβού, που μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξή του.

Αυτό το εστιατόριο έγινε αφετηρία για μερικές από τις ομορφότερες ερωτικές ιστορίες. Δεκάδες άνθρωποι δοκίμασαν την πιθανότητα μιας νέας γνωριμίας και κατάφεραν να πάρουν υπόσχεση για ένα δεύτερο ραντεβού!

Το First Dates κλείνει τις πόρτες του για αυτή τη σεζόν αλλά υπόσχεται να επιστρέψει ανανεωμένο, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με μοναδικό σκοπό να δώσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στην αγάπη!

Τσέκαρε και αυτά: