Η μάγισσα

Η Μάγισσα, η πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 που έρχεται από τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας έρχεται με ένα νέο trailer.

Η σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, είναι η πιο ακριβή και μεγάλη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Δείτε το trailer της σειράς:

Από το trailer και μόνο αντιλαμβάνεται κάποιος πως η συγκεκριμένη σειρά αναμένεται να γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση έχοντας στους πρωταγωνιστικούς ρόλους μεταξύ άλλων, την Έλλη Τρίγγου και την Κατερίνα Λέχου οι οποίοι κλέβουν την παράσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά Η Μάγισσα αναμένεται να προβάλλεται δύο φορές την εβδομαδα και έχουν αρχικά προγραμματιστεί να υπάρξουν 60 επεισόδια.

Πρόκεται για την ιστορία δύο οικογενειών στη Μάνη του 1817. Η πρώτη οικογένεια είναι οι Λασκαραίοι όπου είναι οι καπεταναίοι του Πόρτο Κάγιο, που είναι μία από τις πιο δυνατές οικογένειες στη νότια προσηλιακή Μάνη.

Η οικογένεια των Λασκαραίων έχει έμβλημα τη φλεγόμενη καρδιά και στόχος της είναι να προστατέψουν τη βαριά κληρονομιά που έχει το όνομά τους.

Στον αντίποδα είναι οι Γερακάρηδες, που είναι οι πειρατές του Πόρτο Κάγιο, με έμβλημά τους το γεράκι. Πρόκειται για μία οικογένεια που αποτελείται από αδίστακτους αλλά γενναίους πολεμιστές που ξέρουν να σαρώνουν τις θάλασσες ψάχνοντας για το επόμενο θύμα τους.

Tσέκαρε και αυτά: