Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας έχει αποφασίσει να μην αφήνει τίποτα στην τύχη και να απαντά σε κάθε τι είναι άδικο και γράφεται χωρίς να ισχύει! Και για μια ακόμη φορά αποφάσισε να μιλήσει για πράγματα τα οποία είναι ανυπόστατα και δεν αξίζουν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο νικητής του Survivor 2022 και η Σοφιάνα Αβραμάκη έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το εξώφυλλο γνωστής εφημερίδας καθώς δημοσίευμα ανέφερε πως έχουν κρυφή σχέση και πως εθεάθησαν να φιλιούνται σε μαγαζί της Καλλιθέας.

Ο Στάθης Σχίζας, μετά την ανάρτηση που έκανε η πρώην Survivor όπου κατακεραύνωσε το έντυπο για το δημοσίευμα, απάντησε μέσω της εκπομπής “Super Κατερίνα”, λέγοντας στη Μένια Κούκου:

“Με είδες εσύ να ανταλλάσσω φιλιά; Για τον Θεό ρε παιδιά έχω να δω την κοπέλα 15 μέρες. Η περιγραφή της εφημερίδας είναι εμετική. Είναι αστειότητες, γελοία αυτά τα πράγματα. Δεν γέλασα, θύμωσα. Πραγματικά είναι πολύ άσχημο ρε συ. Έγραψαν ότι φιλιόμαστε με την Σοφιάνα και ερχόταν κρυφά στο σπίτι μου. Έλεος! Θα ήμασταν εκεί πέρα έτσι όπως λένε και δεν θα έβγαζε κάποιος μια φωτογραφία; Έμειναν όλοι έκπληκτοι. Δεν θα πάρετε χαμπάρι στην επόμενη σχέση μου. Είναι αστείο”.

Τσέκαρε και αυτά :